skip to Main Content

Slide THEMA'S
LAAT JE INSPIREREN

Nauwkeuriger inkopen doe je zo

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je van te voren weet hoeveel je de komende dagen gaat verkopen? Welke impact zou dit hebben voor het inkoopproces binnen jouw bedrijf? Wat betekent dit voor de dagelijkse verwerking en logistiek? Slimme data toepassingen maken nauwkeurige voorspellingen voor de komende 3-5 dagen. Allemaal onzin? Sprookjes die nooit zullen werken? Toch gebeurt het. Lees hier hoe vraagvoorspellingen voor handelsbedrijven in de vers markt werken.
lees meer
Werkstress

De week van de werkstress

Lekker laat opstaan, uitgebreid ontbijten en in je pyjama achter je laptop kruipen. Thuiswerken lijkt ideaal maar volgens het laatste onderzoek van het TNO is het tegenovergestelde waar. 12% van de thuiswerkers heeft moeite om zich te concentreren tijdens het werk. Hier zijn 10 manieren om stress te verminderen.
lees meer
Voedselverspilling Afbeelding

Uitzonderlijke feiten over voedselverspilling

Voedselverspilling is zonder twijfel een wereldwijd probleem. De hele planeet draagt de last van het verloren en verspilde voedsel. De omloop van voedsel begint op de boerderij tot aan de consument. In dit proces maakt het voedsel een reis langs verwerkingsbedrijven, handelsbedrijven, opslag, transport en supermarkt. In het hele proces, van boer tot bord, wordt er maar liefst 1/3 van het voedsel verspild. Hoe kunnen voedingsbedrijven zo’n enorme voedselverspilling voorkomen?
lees meer

Mobiel telefoons in 1998

Wat gaat de tijd toch snel. Wij kwamen dit filmpje tegen en dat maakt ons bewust van de snelle ontwikkelingen die we doormaken.  Hoe dacht u over mobiel bellen en wat zal er over 22 jaar anders zijn?
lees meer

Wat is big data?

Het wereldwijde web is in de afgelopen jaren razendsnel gegroeid. Op dit moment hebben er 4,57 miljard mensen in de wereld een actieve internet aansluiting. Het is niet meer weg te denken uit de samenleving en ons dagelijks leven. Door het gebruik van het internet en digitale apparatuur genereren we enorm veel data. Zoveel zelfs dat het data volume exponentieel blijft groeien. 90% van alle data ter wereld is in de afgelopen twee jaar ontstaan!
lees meer

Kansen voor iedere versorganisatie

Wat kenmerkt een succesvolle handelsonderneming? Wat maakt dat het ene handelsbedrijf succesvoller is of sneller kan groeien dan het andere? Goede producten is één, maar dat is niet het belangrijkste onderscheid.
lees meer

Digitaal veranderen, hoe doe je dat?

De sierteeltmarkt is in hoog tempo aan het veranderen. Online kanalen worden steeds belangrijker bij het aanbieden van producten. Daarnaast is de consolidatie trend niet meer te keren wat resulteert in schaalvergroting van bedrijven. Voor een snel veranderende markt is het herijken van de bedrijfsstrategie een aandachtspunt.
lees meer

Hoe maak jij het verschil in de sierteelt markt?

De sierteeltmarkt is in hoog tempo aan het veranderen. Online kanalen worden steeds belangrijker bij het aanbieden van producten, daarnaast is de consolidatie trend niet meer te keren wat resulteert in schaalvergroting van bedrijven. Voor een snel veranderende markt is het herijken van de bedrijfsstrategie een aandachtspunt.
lees meer

De digitale transformatie

Digitale transformatie is het proces waarbij moderne technologieën worden gebruikt om bedrijfsprocessen en klantervaringen te verbeteren om aan nieuwe klanten eisen te voldoen en een competitief voordeel te behalen.
lees meer
Back To Top

Download de WDD brochure

Vul uw gegevens in en ontvang de WDD brochure in uw mail.
    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.