skip to Main Content

Partner in groei

Dit is waar wij enthousiast van worden: bedrijven efficiënter maken en ze helpen om commercieel slagvaardiger te worden. We geloven in langdurige samenwerkingen. In partnerschap. We verdiepen ons echt in je organisatie en kijken gezamenlijk waar er winst valt te behalen. Samen gaan we de uitdaging aan om jouw business te laten groeien.

Onze achtergrond

We hebben allemaal een achtergrond in de IT en ruime ervaring met het uitrollen van technische oplossingen in grote en minder grote organisaties. En we weten hoe belangrijk het is om oog te houden voor de business en je niet te laten verblinden door de techniek. Je wilt immers oplossingen die werken en naadloos aansluiten bij je organisatie. Niet oplossingen die pas werken nadat al je medewerkers hun werkwijze hebben aangepast.

 

Onze branches

We richten ons primair op de sierteelt en met onze crowd services op evenementen, retail en horeca. Ook leveren wij diensten voor zakelijke dienstverleners. Dit zijn branches waar we veel ervaring mee hebben. Doordat we de markt begrijpen waarin jij werkzaam bent, weten we waar we op moeten letten. Het resultaat is oplossingen die je organisatie daadwerkelijk verder helpen. Onze ervaring heeft nog een voordeel: een groot netwerk. WDD is een flexibele organisatie en we kunnen snel opschalen als dat nodig is.

Onze mensen

Stuk voor stuk professionals met als grote passie bedrijven helpen groeien.

Peter: businessdenker, altijd gericht op resultaat en impact. Veel ervaring in diverse sectoren en organisaties. Omvangrijk netwerk en diepgaande kennis van de sierteeltbranche en zakelijke dienstverlening. Lees hier de blogs van Peter over interessante ontwikkelingen in de sierteelt.

Gert: resultaatgerichte doener met achtergrond bij verschillende digitale bureaus en IT-bedrijven, maar ook als zelfstandig ondernemer. Zet techniek in om bedrijfsprocessen te verbeteren zodat medewerkers en organisaties efficiënter werken en goed aangesloten zijn op marktveranderingen.

Casper: allround nerd, maar kletst te veel om aan het stereotype beeld te voldoen. Daardoor kan hij niet alleen goed met bits & bytes communiceren, maar ook met mensen. Wordt gelukkig van een MacBook voor zijn neus, een soldeerbout in de ene hand, een iPad in de ander en harde muziek op de achtergrond. Heeft gewerkt bij grote corporates en semi-overheid, maar voelt zich het meeste thuis bij een energieke start-up.

Danny: data scientist en hands-on verbinder tussen de business- en de ICT-omgeving. Zijn missie? Om vanuit de beschikbare data te komen tot actiegerichte inzichten en zo de gestelde doelstellingen te behalen. Zijn motto? “Data moet je koesteren, maar vooral goed borgen en inzetten!”

Wouter: analytisch met een uitvoerige technische achtergrond die we dankbaar inzetten voor de ontwikkeling van de producten van WDD. Innovatieve technologie is zijn ‘natural habitat’ en het Internet of Things (IoT) kent voor Wouter geen geheimen.

Stagiar(e): bij WDD zijn we altijd opzoek naar enthousiaste, frisse, jonge krachten. Wil jij bij ons je stage lopen en ervaring op doen? Neem dan contact met ons op!

Arie: loopt rond met twee petten op zijn hoofd. Als Data Scientist en Data Engineer. Is iets te vaak te vinden met een laptop voor zijn neus, zegt hij zelf als groot natuurliefhebber. Woonachtig in het bosrijke landschap van Twente waar hij zijn dagen spendeert met het opleveren van Machine Learning eindproducten zoals voorspellingsmodellen. Hij werkt geen dag in de week, want zijn werk is zijn uit de hand gelopen hobby!

We zijn altijd opzoek naar nieuwe frisse, enthousiaste mensen.
Neem contact met ons op om een bakkie te doen!

Onze partners

Back To Top