skip to Main Content

SAMEN DOELGERICHT IN VERS

Waar wij bij WDD enthousiast van worden? Bedrijven in verse producten efficiënter laten werken en commercieel slagvaardiger maken. We geloven dat de combinatie van data, IT, kennis van de markt en gedreven medewerkers bedrijven een competitief voordeel oplevert. We hebben diepgaande kennis van handels en verwerkingsbedrijven in (dag)vers zoals bloemen, groenten, fruit, vlees, en vis. Samen gaan we vol energie de uitdaging aan om ondernemingen te laten groeien. 

BITS & BUSINESS

Alle WDD’ers hebben een achtergrond in dataverwerking en IT, gecombineerd met ruime domeinkennis van bedrijven in dagverse producten. Dat maakt dat we ons niet laten verblinden door technologie, maar energie krijgen van de mix van data en doelen. Van bits en business. We richten ons op toepassingen die werken. Op digitale opties die naadloos aansluiten bij de behoefte van organisaties. Op mogelijkheden waar ondernemers beter van worden.

FOCUS OP INNOVATIE

We richten ons primair op de markt in vers met innovatieve oplossingen die gebruikmaken van Big Data en Artificial Intelligence (AI). Doordat we de markt door en door kennen, weten we waar we op moeten letten. Het resultaat? We helpen organisaties echt verder. Onze kennis en kunde hebben nog een voordeel: veel contacten en een groot professioneel netwerk. Dat maakt ons flexibel. Afhankelijk van de vraag zijn we in staat om snel op te schalen. Met direct inzetbare oplossingen en een aanpak op maat.

Wij zijn WDD

Gepassioneerde professionals, partners in groei.

Peter: Businessdenker, altijd gericht op resultaat en impact. Veel ervaring in diverse sectoren en organisaties. Omvangrijk netwerk en diepgaande kennis van de sierteelt en AGF branches. Lees hier de blogs van Peter over interessante ontwikkelingen in de vers sectoren.

Peter op LinkedIn

Gert: Resultaatgerichte doener. Werkte bij verschillende digitale bureaus en IT-bedrijven en als zelfstandig ondernemer. Hij zet techniek in om bedrijfsprocessen te verbeteren. Het resultaat?  Medewerkers en organisaties werken efficiënter en zijn klaar voor marktveranderingen. Is dat gelukt? Dan is Gert gelukkig.

Gert op LinkedIn

Casper: Allround nerd, maar praat te veel om aan het stereotype beeld te voldoen. Communiceert goed met bits en bytes én met mensen. Wordt gelukkig achter een MacBook, liefst met harde muziek op de achtergrond. Hij heeft gewerkt bij grote corporates en semioverheid, maar voelt zich vooral thuis bij een start-up of scale-up.

Robin: Tech-ondernemer met veel ervaring in webapplicaties.  Ontwikkelt pragmatische en schaalbare oplossingen met moderne technologieën die stabiel werken. Heeft zijn eigen bedrijf opgezet en weer verkocht. Voelt zich thuis binnen een team, is een makkelijke prater en een echte ‘partner in groei’.

Wouter: Data analist met veel kennis van sierteelt processen, tevens een uitvoerige technische achtergrond die we dankbaar inzetten voor de ontwikkeling van de producten van WDD. Innovatieve technologie is zijn ‘natural habitat’ en het Internet of Things (IoT) kent voor Wouter geen geheimen.

Arie: De man met twee petten: data scientist en data engineer. Woont in het bosrijke landschap van Twente en is groot natuurliefhebber. Zegt zelf dat hij (te) vaak met een laptop voor zijn neus zit. Vult zijn dagen met het opleveren van Machine Learning eindproducten zoals voorspellingsmodellen. Arie werkt niet; zijn werk is een uit de hand gelopen hobby.

Jasper: Ondernemer puur sang, als onder andere directeur van een kwekerij en general manager bij een sierteelt handelsbedrijf heeft Jasper veel hands-on ervaring in zowel de sierteelt als AGF sector. Bedrijfsstrategieën en financiële analyses zijn op zijn lijf geschreven.

Pim: Ervaren ondernemer,  marketeer en business developer, altijd gericht op resultaat en impact. Ervaring in diverse sectoren, met diepgaande kennis van de AGF horeca branche. Na zijn sabbatical nu actief binnen WDD met marketing om invulling te geven aan onze groei strategie.

Emma: Data scientist en hands-on verbinder tussen de business en data. Haar missie? Om vanuit de beschikbare data te komen tot actiegerichte inzichten en zo de gestelde doelstellingen te behalen. Haar motto? “Data moet je koesteren, maar vooral goed borgen en inzetten!”

Huig: Allround developer, resultaatgerichte doener met achtergrond bij verschillende IT-bedrijven. Heeft gewerkt bij grote bedrijven en start-ups. Heeft een brede technische achtergrond die we dankbaar inzetten voor de verdere ontwikkeling van de producten van WDD.

Stagiair(e): Bij WDD kunnen we altijd enthousiaste, frisse stagiairs gebruiken. Word jij blij van bits en business? Wil je stagelopen en ervaring op doen? Neem contact op

Werken bij WDD? Check onze vacatures of maak gewoon direct een afspraak voor een kop koffie en kennismaking. Tot ziens!

Onze partners

Back To Top

Download de WDD brochure

Vul uw gegevens in en ontvang de WDD brochure in uw mail.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.