skip to Main Content
Bereken de besparing die je kunt realiseren
met de diensten van WDD

Besparen met een datarobot

Als ondernemer wil je altijd weten wat iets gaat opbrengen voordat je het aanschaft. Bereken hier wat dit voor jou organisatie kan betekenen.

Dit kan een robot met jouw data:

Honderden klanten, duizenden producten, vele verschillende leveringsafspraken en grote hoeveelheden facturen. Met onze slimme datagedreven digitale toepassingen vergroot je de grip op de business in vers. De software screent en analyseert de verkoop-, inkoop- en verwerkingsprocessen. Op basis van gesignaleerde afwijkingen ontvang je direct adviezen voor verbetering. Zo benut je de kracht van data optimaal.

Moderne algoritmes kunnen voorspellen wat de klant gaat kopen, op basis van historische bestelgegevens en overige databronnen. Op basis van het klantprofiel worden geautomatiseerd aanbevelingen gedaan welke producten ook door gelijksoortige klanten zijn gekocht. Met een koppeling tussen onze BeX-oplossing en je webshop maken we het klanten makkelijker. Digitaal meedenken en passende aankooptips hebben een positief effect op het koopgedrag van de klant.

Onze slimme algoritmes zijn speciaal voor de daghandel gemaakt en dus zeer nauwkeurig; een must voor de verssector. Onze software kan in no time de vraag voorspellen van duizenden artikelen voor honderden klanten. Door vraag en aanbod op elkaar af te stemmen verlaagt de derving. Minder verspilling is niet alleen duurzamer, maar levert bedrijven ook direct geld op!

  Bereken jouw besparing


  BEKIJK HET RESULTAAT

  Referenties
  Vele klanten gingen jou voor
  Het verhogen van de netto marge, dat is de gezamenlijke KPI waar we met de WDD oplossing op sturen. 2019 was een topjaar met meer (netto) winstmarge!
  Natuurlijk was ik sceptisch, want zeg nou zelf “hoe kan je nou met data beter voorspellen dan ik met 20 jaar ervaring!” WDD bewees het tegendeel.
  Onze inkoopkosten zijn meer dan 20% gedaald en de derving zelfs 25%!. WDD heeft echt het verschil gemaakt voor ons. En met de data kunnen we nu ook beter de productie plannen!
  Back To Top

  Download de WDD brochure

  Vul uw gegevens in en ontvang de WDD brochure in uw mail.
   Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.